Adatvédelem

Adatvédelemi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Személyes adatait harmadik félnek kizárólag célhoz kötötten adjuk át, hogy a megrendelést szerződésszerűen tudjuk teljesíteni, valamint, hogy cégünk jogos vagy annak vélt célja érdekében igényét érvényesíteni tudja ( különösen vásárlói kötelezettség teljesítésének kikényszerítése miatt).
Alvállalkozóink, megbízottjaink, meghatalmazottjaink, a cégünktől származó vásárlói személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak engedélyünk nélkül megőrizni, felhasználni, illetve további személy(ek)nek átadni.

A fenti adatvédelmi rendelkezéseket az Ön személyes adatainak vásárláskor illetve rendeléskor történő önkéntes rendelkezésünkre bocsátásával elfogadja, és azokat szerződésünk elválaszthatatlan részének tekinti.

Cégünk a személyes adatok megszerzése, feldolgozása és tárolása során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII.tv., valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései szerint jár el.

 

Fazekas Borpince © 2018
Készítette:Kreátor Reklámstúdió